Previous
    Next
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home
  • home

Particuliere tuin te Voorthuizen

 

Het gebeurt steeds vaker dat huizenbezitters niet gaan verhuizen, maar de bestaande woning een grondige opknapbeurt geven. Zo ook bij deze opdrachtgever in Voorthuizen. Nadat er een aanbouw aan de woning is gezet, is nu de tuin aan de beurt.

 

Het huis staat ongeveer 60 centimeter hoger dan zijn omgeving. Dus is er gekozen om een muur rondom de woning te zetten, zodat je twee niveau's in de tuin krijgt. Daarnaast was de wens een overdekt terras te hebben waarin ook een jaccuzi kan staan.

 

De realisatie is inmiddels afgerond en er staan uiteraard foto's op de site.

 

Bent u geinspireerd geraakt? Maak dan een vrijblijvende afspraak.